Methodology

  1. FÁZE SPOLUPRÁCE
    • Nasbírání maximálního množství informací, vaší vize a představ.
    • Sestavení a odsouhlasení zadání.
      • Vypracování úvodní kreativy konceptu, moodboard a business case.
      • Představení kreativy a společná diskuze nad možným konceptem.
  2. FÁZE SPOLUPRÁCE
    • Pohled na architekturu, design, legislativu, produkt, branding, komunikaci, lokaci a další individuální potřeby.
      • Odsouhlasení konceptu, zadání vypracování detailní studie.
      • Projektování a vypracování konceptu s našimi odbornými gastro projektanty, architekty a dalšími specialisty.
      • Prezentace finálního konceptu.
  3. FÁZE SPOLUPRÁCE
    • Vypracování detailní projektové dokumentace pro finální nacenění investice.
    • Realizační část projektu – stavba / rekonstrukce / produkt / menu / branding / lidé / komunikace.
  4. FÁZE SPOLUPRÁCE
    • Komunikace a opening v novém konceptu.
    • Kontrola dodržování a průběžné školení týmu v souladu s konceptem.

Contact

NAPIŠTE NÁM:

studio@gastronomyconcept.cz

ZAVOLEJTE:

+420 739 452 981

ADRESA:

PRAGUE OFFICE
Jemnická 1138/1, Praha 4
Czechia

    Vaše zpráva